A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Дніпропетровської області

Новини

Конкурс юних дизайнерів "Шляхами водних сполучень"

     На базі ОЦНТТ та ІТУМ в м.Дніпро в травні 2023 року відбувся конкурс юних дизайнерів під назвою "Шляхами водних сполучень". У конкурсі взяв участь вихованець гуртка "Технічний дизайн" Черевко Павло (керівник Сербіна Наталя Олександрівна). 

11:07 13.07.2023

Вітаємо та пишаємося вихованцями Центру учнівської молоді Криничанської селищної ради

     Вперше в історії Криничанщини, вихованці гуртка "Пішохідний туризм", керівник Григоренко В.І., стали переможцями та призерами Чемпіонату України зі спортивного гірського туризму.

10:53 13.07.2023

Волейбольний турнір «НЕЗЛАМНИЙ НАРОД НЕЗЛАМНОЇ КРАЇНИ»

     Вже вдруге на території селища Кринички, а саме  24 червня 2023 року відбувся турнір з волейболу «НЕЗЛАМНИЙ НАРОД НЕЗЛАМНОЇ КРАЇНИ», присвячений Героям та захисникам України, та з нагоди відзначення 27-ї річниці з дня прийняття Конституції України.

15:11 26.06.2023

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

     Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

08:28 02.06.2023

Ремонт закладів освіти

 За ініціативи керівництва Криничанської територіальної громади та активної підтримки депутатів селищної ради, відділом освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради, який визначений замовником робіт,  проводяться ремонтні роботи  КЗ «Криничанський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Вишенька».

09:25 31.05.2023

23 травня - День Героїв

Напередодні 23 травня – Дня Героїв,  свята на честь українських вояків – борців за волю України, філія «Промінська сільська бібліотека» провела зустріч з нашим односельцем учасником АТО/ООС, захисником України підполковником Валентином Петровичем Трифоновим. Він поділився своїми спогадами про участь в АТО/ООС, зокрема про свого на той час підлеглого солдата Дмитра Коцюбайла, більш відомого за позивним «Да Вінчі»: «Який був патріот! За його проектами були викопані катакомби та окопи в районі міста Авдіївки, місцезнаходження яких і до сьогодні не можуть визначити рашисти». Також у бібліотеці для ознайомлення представлена літературна поличка «Історія нескорених», а саме з книгою з арт-проєкту Андрія Катлерчука «Добровольці». У книзі є фото В.П.Трифонова позивний «Петрович», яке зроблене на території монастиря. 93-я окрема механізована бригада «Холодний Яр», місто Авдіївка, серпень 2016 року.

13:05 25.05.2023

Правила поведінки в укритті

Сьогодні, коли ми живемо у стані війни, тисячі людей по всій Україні змушені ховатися в укриттях, аби зберегти свої життя та життя своїх рідних і близьких.

08:51 10.05.2023

У Криничках започаткували сімейни шаховий турнір

Тільки третій місяць  у  Криничках функціонує шаховий клуб «Шах і мат», яким опікується Владислав Франщук. А тут вже розгораються досить серйозні шахові баталії. Залюбки відвідують клуб не тільки дорослі гравці, а й учні Криничанського ліцею №1 та навіть дошкільнята. Вже проводили змагання з індивідуальної першості клубу.

09:00 02.05.2023

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін

Протягом січня-лютого 2023 року здобувачі освіти Криничанської селищної ради – переможці шкільного етапу олімпіад - брали активну участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін серед інших громад Дніпропетровської області.

08:53 10.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень