A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Дніпропетровської області

Новини

Всеукраїнський конкурс мистецтв "Кубок зими"

Вітаємо Крівову Христину - лауреата I премії Всеукраїнського конкурсу мистецтв "Кубок зими" (викладач Бондаренко Світлана Олексіївна), ученицю Аулівського підрозділу КЗК "Криничанська мистецька школа". Зичимо миру, натхнення та наснаги для втілення наступних творчих задумів!

10:59 01.02.2024

День Соборності

  Щороку 22-го січня в Україні відзначають День Соборності України. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення у 1919 році  Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної Республіки і стало ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.         Цьогоріч   виховні та інформаційно-просвітницькі  заходи у закладах освіти та культури проводилися під гаслом: «Україна – це ми!». Вихованці  КЗ ПО «Криничанський Центр учнівської молоді» долучилися до обласного етапу Фотовиставки до Дня  Соборності України.

15:23 23.01.2024

Змагання з волейболу

     20 січня 2024 року в с.Болтишка Божедарівської територіальної громади відбувся Перший розіграш Новорічного Кубку ГО ДТО ВФСТ "Колос" під гаслом "Рухайся до Перемоги України" -   "Ігри мужніх" з волейболу серед чоловічих збірних команд сільських та селищних територіальних громад Дніпропетровщини. Загалом у змаганнях прийняли участь понад 80 учасників з 5 територіальних громад.

14:45 23.01.2024

Турнір з боксу "Діда Мороза"

     23 грудня 2023 року на базі Кам’янського ліцею №18 відбувся передноворічний турнір «Діда Мороза» з боксу для юнаків 2012-2013 років народження. Загалом участь у змаганнях прийняли 36 дітей. Криничанську громаду представляв Бошель Тимофій з с.Українка, який показав відмінний результат та зайняв I місце.

08:15 11.01.2024

Про проведення опитування

Про проведення опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення

14:40 26.12.2023

Підсумкова нарада з директорами закладів дошкільної освіти

     22 грудня 2023 року начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Іриною ОДРИНСЬКОЮ було проведено підсумкову нараду з директорами закладів дошкільної освіти. Були розглянуті питання про стан надання освітніх послуг педагогічними працівниками закладів дошкільної освіти, які перебувають на змішаній та дистанційній формах навчання. Керівники звітували про хід атестації педагогічних працівників, які атестуються в 2024 році комісією другого рівня. Начальник відділу Ірина ОДРИНСЬКА звернула увагу директорів на зміни в організації харчування з 01 січня 2024 року. Нарада пройшла конструктивно, керівники закладів дошкільної освіти прийняли активну участь в обговоренні вищезазначених питань.

11:31 26.12.2023

Підсумкова нарада з директорами закладів загальної середньої освіти

     21 грудня 2023 року  відбулась підсумкова нарада з директорами закладів загальної середньої освіти за участю голови Криничанської селищної ради Юрія БАЛЮКА та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Ірини ОДРИНСЬКОЇ.

16:34 21.12.2023

Тренінг "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення"

     Відповідно до Меморандуму про співпрацю Міністерства освіти і науки України та Фонду The LEGO Foundation  у 2023-2024 навчальному роціу Дніпропетровській області в межах підтримки відновлення освіти України та рестарту НУШ, 25 листопада 2023 року на базі Криничанського ліцею №2 Криничанської селищної ради тренерами Дніпровської академії неперервної освіти Дніпропетровської обласної ради було проведено тренінг під назвою "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення". Вчителі початкових класів пригадали складові ранкового кола, навчилися створювати за допомогою одного відео цікаві та пізнавальні інтегровані уроки. За допомогою конструктора Lego відпрацювали прийом мандрування картою України, поспілкувалися та отримали позитивні емоції. Від проведеного заходу вчителі перейняли багато ідей, порад, які допоможуть їм у роботі з дітьми.

09:23 08.12.2023

Подарунок до Всесвітнього дня рукоділля для вихованців гуртка "Конструювання та моделювання одягу" КЗПО "Криничанський ЦУМ"

Щорічно 16 листопада в світі відзначають Всесвітній день рукоділля (World Needlework Day), який, безумовно, присвячений всім тим, хто вкладає свій творчий талант в вироби ручної роботи.

14:58 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень