A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Дніпропетровської області

Новини

Турнір з шахів "Шаховий король Криничанщини"

    30 березня в селищі Кринички відбувся шаховий турнір серед дорослих «Шаховий король Криничанщини», участь в якому прийняли 8 кращих шахістів нашої громади. Боротьба була цікавою і запеклою, переважали неймовірно цікаві та складні партії. Отож, за результатами турніру I місце здобув Назаренко Андрій, II місце виборов Охріменко Валентин, III місце посів Назаренко Віталій. Відповідно V-VI місця отримали Тютюнник Михайло та Франщук Владислав, VII-VIII Литвиненко Олексій та Лисенко Микола. Призерів було нагороджено грамотами, а переможець отримав цінний приз – шахову дошку з фігурами ручної роботи.

15:45 01.04.2024

I етап зональних змагань Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ "Колос" з волейболу

     02.03.2024 року в м. Верхньодніпровськ при підтримці Департаменту молоді і спорту Дніпропетровської обласної державної військової адміністрації, Федерації волейболу Дніпропетровської області відбулись зональні змагання Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос» з волейболу під девізом «Рухайся до Перемоги України! «Ігри мужніх» серед чоловічих збірних команд сільських, селищних та міських територіальних громад за програмою обласних сільських спортивних ігор Дніпропетровщини 2024 року присвячених 33 – й річниці Незалежності України .

14:37 04.03.2024

Ярмарка професій

    В закладах Криничанської громади продовжується профорієнтаційна робота.

15:08 01.03.2024

II етап змагань "Шкільні ігри" серед закладів освіти в рамках ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України

     На виконання доручення голови Дніпропетровської обласної державної «Про проведення у 2023-2024 роках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу для учнів та учениць «Шкільні ігри» серед закладів освіти Дніпропетровської області в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України та проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу,17 лютого 2024  року на базі Криничанського ліцею №1 відбувся II етап змагань з футзалу.

16:49 19.02.2024

II етап змагань "Шкільні ігри" серед закладів освіти в рамках ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України

      На виконання доручення голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації «Про проведення у 2023-2024 роках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри» серед закладів освіти Дніпропетровської області в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, 17.02.2024 р. та 24.02.2024 р. на базі Криничанського ліцею №1 Криничанської селищної ради буде проведений II етап змагань "Шкільні ігри" з футзалу серед учнів 2012-2013 років народження. В змаганнях візьмуть участь 6 команд закладів загальної середньої освіти Криничанської селищної ради, а саме: Криничанського ліцею №1, Криничанського ліцею №2, Аулівського ліцею, Світлогірського ліцею, Червоноіванівського ліцею та Семенівського ліцею. Всіх учасників чекає гарна та дружня атмосфера, захоплююче напруження від боротьби та цікаві подарунки!

10:35 02.02.2024

III етап Всеукраїнської олімпіади з історії

Вітаємо Шуліку Максима, учня 9-А класу, який отримав Диплом III ступеня за участь у III етапі Всеукраїнської олімпіади з історії. Бажаємо успіхів в навчанні, удачі, цікавих проєктів і задумів у життя, безперечних перемог і впевненості в собі!

11:24 01.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень