A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Криничанської селищної ради Дніпропетровської області

Турнір з боксу серед юніорів та юніорок 2007-2015 років народження

Дата: 16.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 28

     13 квітня 2024 року в селищі Кринички на базі Криничанського ліцею №1 відбувся турнір з боксу серед юніорів та юніорок 2007-2015 років народження, присвячений Захисникам та Захисницям України.

     Змагання відкрив Криничанський селищний голова Юрій Балюк, який є почесним першим віце-президентом громадської організації «Федерація боксу Криничанськоі територіальної громади». 

     З привітальним словом виступив віце-президент федерації боксу Дніпропетровської області, президент боксерського клубу «Фаворит» Сергій Філіпенко, який підтримав створення федерації боксу нашої громади, та надав всебічну підтримку в організації проведення цих змагань. Крім того, учасників та гостей змагань привітали військові  із оперативного командування «Схід» та організатори змагань: заступник командира військової частини з морально-психологічного забезпечення — начальник відділення, підполковник Дмитро Агішев, головний сержант, майстер-сержант Анатолій Телевний, командир першого батальйону, майор Сергій Шрамко, головний сержант першого батальйону, сержант Дмитро  Тихоненко, головний сержант навчального батальйону, штаб-сержант Віталій Пунтус, начальник фізичної підготовки і спорту, що входить в оперативне командування "Схід", старший лейтенант Дмитро Косатий, начальник фізичної підготовки і спорту, що входить в оперативне командування "Схід", 74-го окремого розвідувального батальйону, лейтенант Денис Скорик,  віце-президент федерації боксу Дніпропетровської області та СК "Фаворит" Євген Полях, Президент ГО "Федерація боксу Криничанської громади" Дмітрій Бошель та другий віце-президент Денис Косарь. Учасники турніру оплесками привітали організаторів та гостей заходу.

     На початку заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять  воїнів, які загинули під час агресії російської федерації.

     30 юних боксерів різного віку та вагових категорій долучилися до турніру. Змагання розпочали наймолодші спортсмени, які незважаючи на свій вік, продемонстрували  високу боксерську майстерність. Всі 15 поєдинків вражали вболівальників своєю технічністю. 

     Кращим технічним боксером став Кирил Москвінов, а бій між ним та Володимиром Божко визнано кращим поєдинком змагань. Боксери були відзначені цінними подарунками, учасники отримали нагороди, медалі, грамоти. 

     Загалом такі змагання – це стимул для спортсменів тримати себе у гарній фізичній формі, вони виховують характер, жагу до перемоги. Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам, які дають можливість проводити подібні змагання у цей нелегкий для нашої країни час! Пам’ятаємо та вшановують пам'ять кожного, хто віддав своє життя за вільну Україну!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень