Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення очікуваної вартості предмета закупівлі
Дата: 09.01.2024 15:43
Кількість переглядів: 107
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, 1 кг; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233, 1 кг; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154, 1 кг; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг; Гарбузи продовольчі свіжі, з видовженою формою, ДСТУ 3190, 1 кг; Ядра волоських горіхів, половинки, вищого сорту, 1 кг
(ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-09-001391-a)