Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Буряк столовий першого ґатунку, 5-10 см, ДСТУ 7033,
Помідори (томати) свіжі, польові, крупноплідні, ДСТУ 3246,
Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247,
Часник свіжий, ґатунок вищий, діаметр від 45 мм, ДСТУ 3233,
Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234,
Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035,
Капуста цвітна свіжа, ґатунок вищий, ДСТУ 3280,
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, Баклажани свіжі, ґатунок перший, ДСТУ 2660,
Кабачки свіжі, ґатунок перший, ДСТУ 318,
Перець солодкий свіжий, ґатунок вищий, ДСТУ 2659,
Кавун свіжий, ґатунок вищий, ДСТУ 3805
Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см,
Сливи свіжі, великоплідні, ґатунок вищий, від 35 мм, ДСТУ 32286,
Виноград свіжий столовий, ґатунок вищий, ДСТУ 2438,
Груші свіжі, пізні, великоплідні, ґатунок вищий, діаметр не менше 60 мм, ДСТУ 8326,
Горіхи волоські свіжі, ядра, ґатунок вищий, ДСТУ 8900,
(ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-21-004148-a )